Memorable summer experiences for families

Discover thebest Education Sport Art & Musicsummer camps

Child age
Places
  • Makarska
Category
Dates
  • June
  • July
  • August
  • September

INSPIRING YOUTH

Izbor najboljih ljetnih kampova u Hrvatskoj

Upoznavanje obitelji s lokalnom kulturom

Pronađite kamp

Croatia Summer Camp je inicijativa koja okuplja organizatore kampova iz cijele zemlje kako bi obiteljima koje planiraju ljetovati u Hrvatskoj ponudila nezaboravno ljetno iskustvo.

Popularni kampovi

BLOGOVI O LJETNIM KAMPOVIMA

1
2

PREDNOSTI KAMPOVA

Zašto biste trebali obogatiti odmor ljetnim kampom?

Nudimo široku paletu kampova prilagođenih različitim interesima i potrebama. Naši profesionalni kampovi, koje vode renomirani ambasadori, jedinstvena su pozitivna okolina u kojoj djeca mogu učiti i razvijati se. U ponudi imamo i zabavne kampove, koji su predviđeni kao dopuna obiteljskog odmora. U njima se održavaju jutarnje i poslijepodnevne aktivnosti s kohezivnim programima za obogaćivanje vašeg ljetovanja.

Kako funkcionira

1
3

O NAMA

Briga, održivost i suradnja

Croatia Summer Camp je inicijativa pokrenuta od strane Valamara, uz podršku agencije 404. Inicijativa podržava ljetne programe za djecu i tinejdžere koji potiču osobni rast, intelektualni razvoj i promidžbu umjetnosti, sporta i obrazovanja.

Isticanjem kreativnosti i samoizražavanja nastojimo nadahnuti lokalne partnere, pokrovitelje i one koji nas podržavaju da povećaju potencijal svakog odredišta u Hrvatskoj.

Projekt počiva na trima glavnim stupovima: brizi, održivosti i suradnji. Sklapanjem partnerstva s hrvatskim organizatorima kampova i ponudom njihovih ljetnih programa na jedinstvenoj platformi Croatia Summer Camp promiče mladeži lokalnu kulturu, raznolika ljetna iskustva i nove prilike za učenje.

Više informacija o nama

ZA ORGANIZATORE KAMPOVA

Postanite dio naše inicijative Croatia Summer Camp!

Proširite glas o svojoj udruzi, kampu ili programu i zajedno s nama stvorite nezaboravna ljetna iskustva.

Doznajte više
Loading...